contact: gotanasronull@nullgmail.com

Jak udělat interaktivní tabule více přístupné

Jednou z výhod použití interaktivní tabule softwaru je schopnost pracovat na více úkolů.

Například, učitel může hrát videoklip na levé straně desky a požádat studenty, aby odškrtávat slovní zásobu slov na pravé straně, zatímco je video přehrává. Během video, učitelé mohou snadno pořizovat snímky obrazovky pro zachycení kritických okamžiků, a studenti mohou se střídají na tabuli psaní poznámek o tom, co si prohlížejí.

Interaktivní tabule udělat něco tak jednoduché, jak ukazuje video mnohem více interaktivní než tradiční výuce, ve kterém jsou videa doplnit výuku ve třídě.

Robte malé kroky

"Nemám čas na přesun všech mých snímků aplikace PowerPoint do nového formátu, který jsem stále nepříjemné." To je společný nářek od učitelů, kteří vytvořili učební materiály v aplikaci Microsoft PowerPoint a uvažovat o hodnotě jejich převedení na použít na tabuli.

Dobrou zprávou? To není nutné házet všechny ty PowerPoint lekce a přednášky. Pokud se tyto lekce fungovaly dobře v minulosti, oni mohou ještě být použity bez nutnosti jejich přeměně na interaktivní tabule souborů. Ve skutečnosti, některé úkoly v aplikaci PowerPoint se snadněji dosáhnout, než přes použití softwaru tabule, protože PowerPoint je zralý, rafinovaný produkt.

Ještě lepší zprávou: Někteří učitelé mají materiály, PowerPoint, protože učebnice nakladatelství poskytla "instruktor zdrojů CD" doprovázet textu používán ve třídě. V současné době, vydavatelé poskytnout další materiál pro použití s ​​interaktivními tabulemi - a to je první krok k použití tabule-authoring software na denní bázi.

Kritickou otázkou s...

Continue Reading

Egyszerű varrási projektek

Egyszerű varrási projektek Pam Irie Varrni egy konyhai valant a szalvéta Mindenki, aki varrni egy darabig tudja, kezdve az egyszerű projektek segítségével egy személy gyors gyorsan növekszik magabiztos varrás készségeket. Nézze át az ezen az oldalon megosztott példákat, hogy megtalálja a kezdőknek és a tapasztaltoknak szóló varrási mintákat. Készíts egy egyszerű varrni konyhai valance, mint a képen használt ruhával szalvéták. Mindegyik szalvéta számára egyszerűen egy sarokba átlósan átlósan gyúrja meg, és egy 1"-os varrással (amint az ábrán látható) öltésbe esik, így minden egyes szalvéta háromszög alakban függetlenül lóg. ( Egyszerű varrási projektek - Potluck Bowl borítók Egyszerű varrási projektek - Potluck Bowl CoversI nem igazán varrni ezeket a potluck tál takaró, de ezek a saját varrás lista a közeljövőben. Szeretne valamit? Itt van a The Cottage Home hogyan. Bias szalag készítése Tudta, hogy készíthet saját bias szalagot (egyszerű varrási projektekhez) Dana a DanaMadeIt-ben rengeteg információ van a bias szalagról, beleértve egy csodálatos bemutatót, amely bemutatja, hogyan készíts egyéni elfogadó szalagot mindenféle szórakoztató nyomatokban. Ezt egy igazi tudományhoz vette, hidd el. Nemrég vettem egy sor ilyen csodálatos varróeszközt, és alig várom, hogy kipróbálom a kezemet a szalag előkészítésében. Az első próbálkozás a bias szalag készítésében - Mit gondolsz? (Alig várom, hogy csináljak.) YIPPEE!!! Bias szalag készítése Tudtam, hogy 11 1/3 m...

Continue Reading

Állítsa be a mintát és vedd fel a Bolero mellényt egy hátsó felsõ és felhajtható ujjúval

Állítsa be a mintát és vedd fel a Bolero mellényt egy hátsó felsõ és felhajtható ujjúval Marie Flint A GoalA barátja vásárolt egy csipkés szoknyát, amelyet visel a következő esküvőért, és egy szegély nélküli bolero mellényt szeretne felvenni, és 3/4 tekercses ujjat viselni a szoknyával. 'S note: Ez a cikk az intézkedés yardage rendszerét használja. Ha a metrikus rendszert használja, a folyamat és a képek továbbra is segítenek. Kapcsolt szakaszokVálasszon néhány mérést A minta: Használd ki, amit Vásárlás szövethez A mintaelemek másolása és beállítása (CAPP) CAPP: Armhole Adjustments CAPP: A tokminta adaptálása CAPP: A nadrággerendahossz A szövet elkészítése A vágási elrendezés A hátsó domborzat Egyszerű zsebek előkészítése Az ujjak előkészítése és varrása Az Armhole varrása és befejezése A nadrág szélének befejezése Szerezzen néhány mérést

Mell Váll Vissza Drop Sleevehossz 40 hüvelyk 16 hüvelyk 15 hüvelyk 13 hüvelyk

Ezek a hölgy intézkedései, akik a mellényt viselik. Az intézkedéseket összehasonlítjuk a minta mérésével annak meghatározására, hogy milyen módosításokra van szükség. A mell mérője a mellkas teljes testrésze körül van. A vállat a vállról a vállról a bal vállig a megfelelő varrásig mértem. A hátsó cseppet a nyak hátuljáról a derékig párhuzamos vonalra mérjük, ahol a viselő a hosszúság végét akarja végezni. Mivel 3/4-tekercses hüvelyt kívánunk, a hüvely hosszát szükségessé tesszük, és a váll tetejétől a viselő kívánt hosszúságáig megyünk. A minta: Használd ki, amit a patkányok már nem k...

Continue Reading

Hogyan készítsünk egy alapvető kötényt

Hogyan készítsünk egy alapvető kötényt Marie Flint A Basic Kötény Egy jó, alapvető kötény lehet ruhásszekrény-takarékos ruha, amikor főzés és tisztítás a ház körül. Ez a kötény egy közepes méretű farmerből készült, amelyet 2 dollárért megvásároltam egy takarékpénztárból. Sok kötény eladó megvásárolható gyakran csak egy réteg ruhát; Vízzel vagy más folyadékkal rázva, nem nyújtják a kívánt védelmet a ruháik számára. Tehát ez a kötény két réteg denimből áll. A nyak hurok egy darabból áll, és elég nagy ahhoz, hogy a fej fölé csússzon, és a nyakkendő is dupla vastagságú. A kötések az első dolgok, amelyeket egy használt kötényen kell viselni, ezért jó anyagot szeretne, amely idővel elviselni fogja a kötést. Mi van azzal a zsebekkel? Zseb nélküli kötény kellemetlenség a ház körül tisztításkor. Szeretné valahol felvenni azt a szálat, amelyet levágott a kanapéról, vagy talán egy helyet, ahol hordozhat vinil kesztyűt és néhány tisztító rongyot. Ez a kötény zsebben van e célokra. TémákVissza a mérésekkel Hüvelyk centiméter táblázathoz Minta létrehozása Seam Allowance és jelölés A Fabic beszerzése és előkészítése Hogyan kell elmondani a jobb és a rossz oldalát Fabric Elrendezés és vágás A nyakhurok és nyakkendő A Pocket A nyakhurok és a nyakkendők elhelyezése A kötény első és hátsó varrása Kötény variációk A vázlat segít a mintázat fogalmának szemléltetésében. A Vázlat a mérésekkelI nem volt egy minta, ezért elősz...

Continue Reading

61 Félelmetes kézműves ötletek használata régi pólók

61 Félelmetes kézműves ötletek használata régi pólók Loraine Brummer Szeretem a kézműveseket. Régen voltam önként, tanítottam egy elemi művészeti osztályt és szerettem megosztani az oktatóanyagokat a szórakoztató mesterségekkel, hogy a gyerekekkel. Szeretne új pólót készíteni, és ehhez ötleteket szeretne? Vagy talán ötleteket szeretne a régi pólók használatával foglalkozni. Ebben a cikkben megoszthatom Önnel azokat a webhelyeket, amelyek kiemelkedő makeovers-okat tartalmaznak. Néhány projekt olyan újítás, amely új megjelenést kölcsönöz, és néhány projekt a régi pólókat használja a kézművesség megszerzésére. A jelen cikkben bemutatott projektek mindegyikében talál egy kellemeset. A bemutatott bemutatóhoz a hátsó meghajlott póló megjelenítéséhez menjen Laura létrehozásához

  1. Disney Frozen Olaf Shirt Ha láttad a Disney filmet, Frozen, valószínűleg Olaf rajongója vagy. Most készíthet egy pólót a kedvenc Olaf megjelenítéséhez. Keresse meg az utasításokat és mintákat az ENDEAVORS anya, és élvezze ezt a kézműves projektet.
  2. Macrame Knotted Hangers Megtalálja a linket egy olyan webhelyre, amely megmutatja, hogyan készítsünk pólófonalat, majd a makrók csomós akasztók készítésének utasításait. A bemutató megtalálható az L-T Experience-nál, és megosztják a fonalat is.
  3. Multi Strand Sál szürke szál-póló-sál Nehéz elhinni, hogy ez a gyönyörű, mod sál egyszer csak egy pici póló volt. A RABBIT ÉLELMISZTIKA A BUNNY TEETH-nak van egy bemutatója, amellyel egy többszálas sálat készíthet, mint az ábrázolt.
  4. Laptop fedél Ez egy nagyszerű módja a szeretett, de kopott póló újrafe...

Continue Reading